dinsdag 11 december 2012

Zomaar een hartje

Slapeloze nachten kun je krijgen van berekeningen. Heb ik het nu wel goed gedaan? Wel/geen naden meegeteld. Nu heb ik inmiddels alles 5 keer gecontroleerd, zelf gesneden en gepast. En ja het klopt!
In de kersttijd zie je overal harten opduiken. Ga maar eens naar het tuincentrum of een woonwinkel...te kust en te keur.
Ik loop maar snel door....
 
 
Nights without sleep you can have with all those calculations. Is it right this time? Yes , it is...I checked every thing 5 times...cut the triangles and measured.
At this time of the year you can see hearts everywhere: a lot of home decorations and special christmas items are  in the shops.
 
With love,
Françoise
 
Still working on the pdf....

2 opmerkingen:

 1. Ben al helemaal in de ban van je hartjes! Heb besloten ze met de hand en freezerpaper te gaan maken, na het met de maxhine gedaan te hebben,.vond ik dit toch het mooiste! De voorpret is al heerlijk en hoeveel verschillende stofjes kan ik het komende jaar vinden in mijn keuze? Kan ik ze allemaal anders maken..... We zullen het zien, in ieder geval weer een goed excuus om ergens anders te shoppen ;-)
  Groetjes
  Marina.

  p.s. Als ik iets moet narekenen moet je het zeggen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marina,

   Met rekenen is het altijd handig als je het hoofd er bij houdt...en uitgaat van de goede maten. Soms wil ik veel te snel, maar nu ook zelf gesneden en nu klopt het....
   Dank je wel voor het aanbod hoor!

   Verwijderen